The Bastard is het merk waar het voor ons allemaal mee begon. Toen nog The Black Bastard. De afgelopen jaren is The Bastard uitgegroeid tot de marktleider in het Premium-Segment. We zijn ondertussen ook in het buitenland (België, Duitsland, Frankrijk, Scandinavië) actief.

Consumenten zijn dol op de keramische BBQ’s van The Bastard en de accessoires en daardoor onze verkooppunten ook. Een complete collectie aantrekkelijk geprijsde artikelen.

We richten ons met dit stoere merk op mannelijke consumenten van 35 tot 55 jaar en tegelijk zien we dat we een veel bredere doelgroep aanspreken.

Naast onafhankelijke BBQ- en kookspeciaalzaken wordt The Bastard verkocht in bij tuincentra als Intratuin, GroenRijk en diverse zelfstandige zaken, bij de horeca-groothandel als Makro en Sligro.

Meer weten over de producten van The Bastard. Bezoek dan de website

Grill Guru is het 2de merk uit onze hoge hoed. Toen The Bastard markt begon te maken, zagen we dat er ook ruimte was om een andere doelgroep van een mooie keramische BBQ te voorzien.

Grill Guru EASY BBQ is het merk wat onder andere verkocht wordt bij de diverse tuincentra, doe-het-zelf-zaken en horeca-groothandel. Langzaamaan zetten we ook wat stappen in het buitenland. We richten ons met dit merk op de grote doelgroep die gaat voor gezelligheid, gemak.

In de collectie van Grill Guru vind je naast keramische BBQ’s en diverse accessoires ook andere BBQ’s waaronder de tafelbbq Grillerette, de meeneem-BBQ PICNIC en bijvoorbeeld de plancha’s (vorm van barbecueën die enorm populair is in Zuid-Europa)

Grill Guru kom je ook in redelijk wat acties tegen. Zo doen we ieder jaar met AH een seizoensactie rondom BBQ, diverse win-acties zoals met Unilever.

Meer informatie over de producten van Grill Guru vind je op de website van het merk.

Grizzly Grills is het 3de merk uit ‘de stal van 200 Fahrenheit’.

Dit merk wordt langzaam maar zeker groter en sterker. Heeft in 3 jaar tijd een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is nu op het niveau waar we het graag willen hebben.

Naast tuincentra, slagerijen zijn er steeds vaker BBQ-speciaalzaken die kiezen voor dit outdoor-merk.

Ga voor meer informatie over dit merk naar www.grizzlygrills.nl