Over 200° Fahrenheit

Jij wilt vast meer weten over wat wij jou te bieden hebben. Je leest het hieronder.

200° Fahrenheit

Outdoor cooking, dat is onze passie. Buiten koken en werken met de beste producten. Wij vinden dat de wereld kennis moet maken met de beste manier van BBQ: de kamado. Om die reden zijn wij in 2013 gestart met het maken van onze eigen droom barbecue: The Bastard.

Passie blijft onze drijfveer. De passie voor lekkere gerechten, maar ook de passie voor het maken van mooie dingen. Deze passie vind je terug in al onze merken. Hierbij staan design, gebruiksgemak en het streven naar kwaliteit altijd voorop.

Met veel vuur en passie laten we deze merken groeien in Nederland en daar buiten om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de zaken waar wij warm van worden. Samen met onze dealers willen wij nog meer mensen warm maken voor de kamado’s of pellet grills.

Let’s make BBQ great together-team

Gaan voor het beste, doen we samen. Wij willen winnen, zijn bevlogen in wat we doen en nemen onze verantwoordelijkheden. Dat is extern en zeker ook intern. Groeps- en persoonlijke ontwikkeling zijn enorm belangrijk binnen een snelgroeiende organisatie.

Na een organisatie-ontwikkeltraject  (eind 2020/begin 2021)  is er een intern team Let’s Go opgestaan die iedere maand uit door deze collega’s samengestelde lijst van ontwikkel- en verbeterpunten een thema ter hand nemen. Uit die maandelijkse sessie ontstaat een kleinere projectgroep die de opbrengst van de sessie naar een tastbaar niveau brengt en met echte oplossingen aan de slag gaan.

Enkele voorbeelden:

  • The Steakholder-award (voor een opmerkelijk 200F-moment)
  • Your Rock – compliment-cards (waarbij je echte me-time kunt “winnen”)
  • De 200F-app met daarin oa ‘helpcentre’ en ‘vergader-ratings’ om inzicht te krijgen in vergaderkwaliteit/effectiviteit.

Op dit moment bestaat de groep uit 20 deelnemers. En er is altijd ruimte om je daarbij aan te sluiten.

Onze Merken

Je snapt dat onze merken belangrijk voor ons zijn. 200° Fahrenheit is de fabrikant van een aantal groeiende BBQ merken, zoals The Bastard, Grizzly Grills en Grill Guru en exclusieve verdeler van Traeger Grills, Smokey Goodness en Grate Goods. Daarnaast vinden onze klanten bij ons een complete range aan BBQ gerelateerde producten, zoals rookhout, houtskool en BBQ sauzen.

In onze eigen “experience center” geven wij workshops en masterclasses aan iedereen die meer wil leren over hoogwaardige BBQ.